segiis men BILDBOMB

 
Nu var det länge sen det sista inlägget, har liksom inte orken att skriva längre men ska försöka för er skull!
 
Jag ska förklara lite här, är ju så att det hänt lite dåliga grejer som jag skrev i det förra inlägget.. för ca två veckor sen så krockade ja med bilen. Läskigt? svar JA! Var en traumatisk upplevelse så att säga men som tur var så blev det inga allvarliga skador så det är jag glad för, har börjat komma över det lite nu och så men är svårt att leva här utan bil. Bilen är nämligen ingen ide att reparera och kan ändå inte vara försäkrad för att det är sjukt dyrt med bilförsäkring för mig nu. Känner mig lite fängslad så att säga, men men sånt är livet. Får se hur det blir, kommer iallafall inte stanna här hela mitt aupair år har vi kommit fram till.
 
Det var dom tråkiga grejerna, har även hunnit med lite roliga grejer typ att gå på madame tussaud's och att vara med svenska kyrkan i new york för att möta norska kyrkan i en fotbollsmatch... jag inte ens tänker nämna det slutgiltliga resultatet, haha.
 
Lägger upp lite bilder från allt möjligt så får ni nått att kika på :D Ni får leva med att vissa är helt fel vända, vrid på huvudet! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elin i USA

Är en 19årig tjej från Piteå som skriver om mitt au pair år i USA!

RSS 2.0