Vardag

Dagarna rullar på och det blir höst här med.. igår hade vi dock väldigt varmt må jag säga, solen värmde som den gör mitt i sommarn hemma ungefär och det är november nu! Riktigt skönt.
Sen mitt senaste inlägg har jag inte gjort nå jättemycket intressant men har myst på med andra au pairer - sett på bio, shoppat och tagit lite höstbilder osv osv.. mysigt helt enkelt.
Förra helgen hade vi därmot en träff med aupair gruppen på en farm där vi gick i ett majsfält vilket var rätt coolt, helt lost kände man sig efter ett tag haha, sen på källen gick vi i ett haunted house vilket inte var så läskigt som jag hoppades på, det berodde dels på att vi gick bakom nå 14åringar som skrek åt allt å inte vågade gå -.-
 
På bio har jag då sett först Gone girl, vilket var en sjukt underlig film men ändå bra på något sätt och sen Fury, fury var riktigt bra måste jag säga även fast det inte är min typ av film.
 
Igår var jag med Nanna, den danska aupairen, på walt whitman mall innan jag började jobba, köpte en klänning från Forever 21 och efter det så åt vi pulled pork sandwish på cheescake factory.. sjukt gott!
 
Beställde hem en jacka från Uniqlo och är så gaalet nöjd, passade perfekt och är en varm höstjacka. HAPPY!
 
På Lördag ska jag in till manhattan och möta upp Caroline, den svenska aupairen, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi ska nog hitta på något kul :) 
Annars händer det inte så mycket.. dagarna rullar på och jag jobbar och går skola som vanligt, JO jag fick A+ på min monolog, går bra nu! ;) hehe
Min nya älskling.
 
Cheescake factory
 
 
 
Kön till Hounted house.
 
Nu ska jag jobba till klockan 22 ikv, ha en trevlig kväll där hemma! Puss :*

Elin i USA

Är en 19årig tjej från Piteå som skriver om mitt au pair år i USA!

RSS 2.0